Anmälan Skärgårdslägret 2022

Läs först igenom informationen innan du fyller i anmälningsformuläret nedan.

 • Anmälningsdatum
  Du kan anmäla dig mellan 17 april till söndag 3 juli 2022. Det finns även möjlighet att avanmäla dig om du får förhinder. Se mer nedan.
 • Ålder
  Alla födda 2007 eller tidigare kan anmäla sig till Skärgårdslägret 2022.
 • Vad behöver jag fylla i?
  Fyll i så mycket uppgifter som möjligt i formuläret nedan. Det som markerat med * är obligatoriska uppgifter. Uppgifterna underlättar vår planering av lägret.
 • Samtycke för personuppgifter från dig/vårdnadshavare
  Vi följer den nya Dataskyddsförordningen och hanterar dina personuppgifter enligt lagen. Vi samlar enbart in uppgifter som behövs för att administrera lägret på ett bra sätt. Känsliga uppgifter t.ex. kring dina personliga önskemål eller hälsouppgifter hanteras extra varsamt. Efter lägret raderar vi successivt uppgifter som inte längre behövs för att administrera lägret.
  I anmälan behöver Skärgårdslägret/Olsängsgården därför få ett samtycke från dig och din vårdnadshavare (om du är under 18 år).
 • Epost
  Du behöver ange din epostadress för att få ett automatiskt epost när du anmält dig.
  Har du ingen epostadress kan du ange någon anhörigs epostadress.
  Du kan även välja om du vill låta Skärgårdslägret/Olsängsgården spara ditt namn och epost-adress för information om framtida Skärgårdsläger.
 • Kommande info
  Vi skickar mer detaljerad lägerinformation i mitten på juni via epost. Du kan även följa oss på sociala medier (Facebook/Instagram) och hemsida.
 • Specialkost
  Har du behov av specialkost på grund av allergi eller etiska skäl, försök beskriv behoven så noggrant som möjligt i specialkost-rutan. Ange t.ex. om du är helt eller delvis allergisk mot något.
 • Avanmälan
  Om du inte kan vara med så måste du avanmäla dig så fort som möjligt, dock senast 30 juni.
  Andra som står på kö behöver tidigt få besked om att få vara med. Om du avanmäler dig senare  än 30 juni får du inte hela lägeravgiften tillbaka. Om lägret inte kommer genomföras p.g.a sjukdomen Covid-19 får du alla pengarna tillbaka.
 • Betalning lägeravgift 
  Du behöver inte betala någon anmälningsavgift. Hela lägeravgiften 1800 kr ska betalas senast 3 juli till Olsängsgårdens Bankgiro-konto 5120 – 4451 eller Swish 123 018 19 17.
  Ange ditt namn + ”Lägeravgift Skärgårdslägret”  vid inbetalningen.
 • Vara med under del av lägret?
  Om du vill vara med under en del av lägerveckan måste du ange det med datum/tider i Övrigt-rutan så att vi kan planera mat/logi. Det kostar 400 kr per dygn (inkl övernattning) att vara med. De som anmäler sig till hela lägret har förtur.
 • Bidra med något?
  Spelar du något instrument ? Eller har någon annan erfarenhet? Leda möten? Lovsångsledare? Lovsångsdans? Ange detta i Övrigt-rutan.
 • Frågor/funderingar??
  Om du har frågor eller funderingar kontakta Kristina Nelsson 0733-696949, kristina@nelsson.se

( *  =  obligatoriska uppgifter )

  Har du varit med på lägret förut?
  Javisst!Nej, det är första gången!

  Samtycker du till att Skärgårdslägret/Olsängsgården använder dina personuppgifter för att administrera lägret? *
  JaNej
  Om du inte samtycker behöver du ringa Kristina Nelsson.

  Får vi spara/använda ditt namn och epost-adress för utskick av framtida lägerinformation efter lägret? *
  JaNej

  Om du är under 18 år måste även vårdnadshavare samtycka till att vi sparar information för lägeradministration. Jag är vårdnadshavare och samtycker:
  Ja